Preskocit navigáciu

Veliteľ trenčianskej posádky na výstave fotografií


Veliteľ trenčianskej posádky na výstave fotografií

V pondelok 27. júna 2011 sa veliteľ trenčianskej posádky generálmajor Peter Vojtek zúčastnil otvorenia výstavy fotografií z Taiwanu pod názvom „Taiwan Sublime“, ktorú otvoril veľvyslanec Taiwanu v Slovenskej republike David Nan-Yang Lee v Barborinom paláci na Trenčianskom hrade.

Na otvorení prezentácie fotografií privítala zástupkyňa primátora mesta Trenčín Mgr. Renáta Kaščáková aj predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja MUDr. Pavla Sedláčka. Výstava, pripravená v spolupráci s Mestom Trenčín, Trenčianskym samosprávnym krajom a Trenčianskym múzeom, zachytáva život a prácu taiwanských ľudí a odhaľuje krásu prírody tohto ostrova. „Výstava je otvorená na Trenčianskom hrade pri príležitosti stého výročia založenia Čínskej republiky a chceme ňou priblížiť kultúru v našej krajine,“ povedal veľvyslanec Taiwanu v Slovenskej republike David Nan-Yang Lee.


Veliteľ trenčianskej posádky na výstave fotografií 2Veliteľ trenčianskej posádky na výstave fotografií 2Veliteľ trenčianskej posádky na výstave fotografií 2Veliteľ trenčianskej posádky na výstave fotografií 2Veliteľ trenčianskej posádky na výstave fotografií 3

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 28.06.2011
Čítanosť: 14796
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share