Preskocit navigáciu

Športový deň príslušníkov veliteľstva


Športový deň príslušníkov veliteľstva

Športové výkony a nefalšovanú rivalitu medzi príslušníkmi veliteľstva síl výcviku a podpory bolo dňa 22. septembra 2011 cítiť na športovom dni Veliteľstva síl výcviku a podpory OS SR v priestoroch letiska Slávnica v Dubnici nad Váhom.
Športový deň sa konal pri príležitosti Dňa Ozbrojených síl Slovenskej republiky, ktorý je každoročne slávený práve dňa 22. septembra, na základe historických udalostí v Brezovej pod Bradlom z roku 1948.

Počas tohto dňa bol odohraný turnaj v minifutbale, profesionálni vojaci a zamestnanci veliteľstva mali možnosť sa športovo vyžiť aj v ďalších nesúťažných disciplínach a vzhľadom k dobrým vzťahom s vedením miestneho aeroklubu si záujemcovia mohli okolie pozrieť aj z výšky z paluby športového lietadla.
Športový deň bol zavŕšený chutným gulášom a vyhlásením výsledkov turnaja.


Športový deň príslušníkov veliteľstva1Športový deň príslušníkov veliteľstva1Športový deň príslušníkov veliteľstva1Športový deň príslušníkov veliteľstva1Športový deň príslušníkov veliteľstva2Športový deň príslušníkov veliteľstva2Športový deň príslušníkov veliteľstva2Športový deň príslušníkov veliteľstva2Športový deň príslušníkov veliteľstva2Športový deň príslušníkov veliteľstva2Športový deň príslušníkov veliteľstva2

Autor: mjr. Štefan Zemanovič , Foto: kpt. Ján Brezula - Dátum: 23.09.2011
Čítanosť: 12475
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share