Preskocit navigáciu

Posledné zasadnutie členov Vojenskej rady veliteľa Síl výcviku a podpory


Posledné zasadnutie členov Vojenskej rady veliteľa Síl výcviku a podpory

Posledné zasadnutie Vojenskej rady veliteľa Síl výcviku a podpory Ozbrojených síl Slovenskej republiky (SVaP OS SR), v zostave členov rady, v akej zasadala od roku 2009, sa uskutočnilo 5. decembra 2013 v priestoroch Veliteľstva síl výcviku a podpory v Trenčíne. Náplňou programu bolo prerokovanie koncepčného materiálu výcviku, ktorý bude postúpený na rokovanie Vojenskej rady náčelníka Generálneho štábu OS SR v mesiaci február 2014, schválenie návrhu programov odborného výcviku profesionálnych vojakov v odbornosti letectva. V ďalšej časti veliteľ SVaP plukovník Martin Stoklasa oboznámil prítomných so závermi z rokovaní Vojenskej rady náčelníka Generálneho štábu OS SR v mesiaci október a november 2013.
Náčelník štábu plukovník Ján Dreveňák informoval členov vojenskej rady o plnení reorganizačných úloh v SVaP a o stave plánovania na rok 2014. V závere rokovania bolo vyhodnotenie plnenia úloh veliteľmi priamo podriadených útvarov, kontrolnej činnosti v SVaP, ako aj štatistické vyhodnotenie preskúšania z pohybovej výkonnosti profesionálnych vojakov za rok 2013.
V závere veliteľ SVaP plukovník Martin Stoklasa poďakoval prítomným za odvedenú prácu v prospech SVaP a zaželal veľa úspechov pri plnení úloh v novej organizačnej štruktúre, v ktorej budú pôsobiť od 1. januára 2014.






Posledné zasadnutie členov Vojenskej rady veliteľa Síl výcviku a podporyPosledné zasadnutie členov Vojenskej rady veliteľa Síl výcviku a podpory

Autor: SeVel , Foto: SeVel - Dátum: 05.12.2013
Čítanosť: 11270
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share