Preskocit navigáciu

Pietna spomienka na obete leteckej nehody v Hejciach


Pietna spomienka na obete leteckej nehody v Hejciach
V nedeľu 19. januára jednotky Veliteľstva posádky Bratislava - Čestná stráž OS SR a Vojenská hudba Banská Bystrica vzdali vojenské pocty pri spomienkovom stretnutí obetiam leteckej nehody vojenského špeciálu AN-24.
O dôstojný priebeh uctenia si pamiatky obetí  na mieste nehody na kopci Borsó, ako i pri pamätníku v obci Hejce v prítomnosti najvyšších predstaviteľov rezortov obrán a Generálnych štábov Slovenskej republiky a Maďarska, sa za prítomnosti veliteľa Veliteľstva posádky Bratislava plukovníka Jána Mareka pričinilo takmer deväťdesiat našich príslušníkov.
         Jednotky VePBA splnili úlohy a ciele danej aktivity na vysoko profesionálnej úrovni.

Pietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v HejciachPietna spomienka na obete leteckej nehody v Hejciach

Autor: kpt. Ing. Jiří VRCHOVECKÝ , Foto: kpt. Ing. Jiří VRCHOVECKÝ, nrtm. Milan KULICH - Dátum: 19.01.2014
Čítanosť: 7619
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share