Preskocit navigáciu

KPM Trenčín na súťaži ModelCon 2020 Trnava


KPM Trenčín na súťaži ModelCon 2020 Trnava

1. Ročník modelárskej súťaže ModelCon 2020 v Trnave, ktorý sa uskutočnil 1.2.2020, vďaka svojej skvelej propagácii, neunikol pozornosti nášho klubu. Do sútaže prihlásili svoje modely jedenásti členovia klubu. Spolu to tvorilo 23 ks modelov. Na výborne zorganizovanej súťaži dostali kluby priestor na svoju prezentáciu nesútažnymi modelmi. Tu prezentovalo svoje práce osem členov klubu s celkovo 35 ks modelov. Záujem návštevníkov bol veľký a mnohý si práce našich členov zvečnili na svoje mobilné telefóny. A nieje sa čomu diviť, lebo modely Pavla Vala získavajú ocenenia na prestížnych medzinárodných súťažiacich. Naša výstava neunikla pozornosti TASR a poskytli sme im rozhovor o KPM Trenčín. Nezabudli sme odprezentovať aj Posádkový klub Trenčín, pri ktorom náš klub funguje. Časť tohto rozhovoru bol zverejnený na portály  trnava.dnes24.sk

Do sútaže bolo prihlásených cez 700 ks modelov. Z tohoto množstva bol ocenený model Opel Blitz Fire Truck autora Pavla Vala z nášho klubu.

Pri vyhlasovaní špeciálnych cien - najlepší klubovy stôl - bol ocenený náš stôl KPM Trenčín. Cenu nám udelil Dunajskostredský Kit klub.


111122

Autor: mjr. Ing. Peter ČERVENÝ , Foto: mjr. Ing. Peter ČERVENÝ - Dátum: 10.02.2020
Čítanosť: 6934
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share