Preskocit navigáciu

Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa


Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa

Dňa 11. septembra 2020 sa v dopravnom krídle Kuchyňa uskutočnil slávnostný nástup pri príležitosti odovzdania funkcie veliaceho poddôstojníka dopravného krídla Kuchyňa, ktorú viac ako 2 roky zastával nadrotmajster Michal Zelenák.

Slávnostného nástupu sa zúčastnil aj hlavný poddôstojník OS SR, štábny nadrotmajster Marcel Kaniak, veliaci poddôstojník Vzdušných síl ozbrojených síl Slovenskej republiky štábny nadrotmajster Peter Kuka a veliaci poddôstojníci podriadených útvarov Vzdušných síl ozbrojených síl Slovenskej republiky. Veliteľ dopravného krídla Kuchyňa plukovník Peter Prokop spolu s veliacimi poddôstojníkmi mu odovzdali pamätnú medailu Vzdušných síl ozbrojených síl Slovenskej republiky a disciplinárnu odmenu vo forme zapísania sa do vojenskej kroniky a zároveň sa mu poďakovali za odvedenú prácu v prospech dopravného krídla a zaželali mu pevné zdravie a veľa úspechov v služobnom a osobnom živote.


Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa Slávnostná rozlúčka s veliacim poddôstojníkom dk Kuchyňa

Autor: čat. Pavol BUJALA , Foto: čat. Pavol BUJALA - Dátum: 16.09.2020
Čítanosť: 5296
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share