Preskocit navigáciu

Deň detí na jedenástke


Deň detí na jedenástke

Veliteľ 11. mechanizovaného práporu Martin 31. mája 2024 usporiadal v rámci športového dňa pre rodinných príslušníkov a hlavne tých najmenších atraktívny  medzinárodný deň detí.

Okrem športových disciplín ako plávanie, stolný tenis a posilňovňa, jedenástka pripravila pre najmladších rodinných príslušníkov našich vojakov mnoho skvelých detských atrakcií.

Na deti čakalo maľovanie na tvár, pútavé ukážky sebaobrany, zlaňovania, potláčanie davu cez Weapon handling a profesionáli z jedenástky predviedli ukážku „hliadka počas napadnutia“. Deti sa mohli previesť na vojenskej technike a precvičiť svoju obratnosť na lezeckej stene.

Pripravené boli aj Airsoftové streľby, kde si mohli malí strelci zastrieľať na pripravené terče. Vyskákať a vyšantiť sa mohli decká na troch veselých nafukovacích hradoch. Samozrejme, ak prišiel hlad a smäd, tak sa mohli detičky a rodičia pustiť do pripraveného občerstvenia s vynikajúcim gulášom, pukancami či cukrovou vatou.

             Každou akciou pribúda pre deti viac a viac atrakcií, čo má veľký ohlas u tých najmladších, ale aj  rodičov.


Deň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástkeDeň detí na jedenástke

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 05.06.2024
Čítanosť: 235
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share