Preskocit navigáciu

Deň detí v posádke Trenčín


Deň detí v posádke Trenčín Medzinárodný deň detí je sviatok detí, ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách sveta a oslavuje sa každoročne 1.júna.
Aj v Posádkovom klube Veliteľstva síl výcviku a podpory OS SR Trenčín sme oslávili s deťmi profesionálnych vojakov a zamestnancov posádky Trenčín tento ich sviatok.

V spolupráci s Vojenskou políciou a Regrutačným strediskom Trenčín sme pripravili pre deti zaujímavý program. Po príhovore vedúceho Posádkového klubu Stanislava Martináka zatancovala orientálne tance detská tanečná skupina DŽAMÁL JUNIOR z KC-Aktivity Trenčín. Potom na deti čakali rôzne súťaže - hod na cieľ krúžkami, hod loptičky na cieľ, kúželky, súťaž v skákaní vo vreci. Deti si vyskúšali svoje šikovné ruky aj v tvorivých dielničkách.
Program spestrila Vojenská polícia statickými ukážkami - zastavovací terčík, odoberanie odtlačkov, obušok, putá, nácvik streľby z guličkovej pištole a iné. Taktiež sa prezentovalo aj Regrutačné stredisko Trenčín, ktoré pripravilo pre deti aj zaujímavé odmeny.

Deti prežili skvelý deň plný zábavy a dobrej nálady.

foto1foto1foto1foto1foto2foto2foto2

Autor: Marta Koprivňanská - Dátum: 30.05.2011
Čítanosť: 34182
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share