Preskocit navigáciu

K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb


K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb

V prvú júnovú nedeľu príslušníci topoľčianskej brigády, spoločne s predstaviteľmi mesta Topoľčany, oslávili sviatok všetkých detí.

Počas programu pod názvom „Deti deťom“ sa na námestí M. R. Štefánika predstavili finalisti prehliadky Základnej umeleckej školy TOP TALENT 2013, žiaci zo Základnej umeleckej školy Topoľčany, tanečný súbor Tosuma a tanečný klub Novum. Príslušníci 1. mechanizovanej brigády a jej podriadených súčastí spestrili program dynamickou ukážkou Showprogram – „boj z blízka“, ako aj statickými ukážkami výzbroje a techniky využívanej v OS SR.

Nielen tí najmenší, ktorým bol tento deň venovaný, ale aj široká verejnosť mala možnosť vyskúšať ručné zbrane, ako samopal vz. 58, pištoľ vz.82, guľomet, ostreľovaciu pušku, mínomet, no zároveň ani vojenská technika neostala v úzadí. Najväčší záujem bol o bojové vozidlo pechoty, Aligátora, Landrover, Tatru 815 a Multilift. Odvážnejšie deti sa neváhali vystrojiť do nosného modulárneho systému.

Oslava dňa detí sa tento rok mimoriadne vydarila. Deti, spolu s rodičmi, odchádzali domov bohatšie o pekné zážitky a s prianím o rok si to zopakovať opäť. Veríme, že príslušníci práporu logistickej podpory, roty podpory velenia 1. mb a nitrianskych príslušníkov 12. mechanizovaného práporu spríjemnili deťom z Topoľčian a blízkeho okolia nedeľňajšie popoludnie.

 


K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb  K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb  K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb  K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb  K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb K radosti a smiechu počas topoľčianskeho dňa detí prispeli aj príslušníci 1.mb

Autor: npor. Mgr. Markéta Grácová , Foto: npor. Mgr. Markéta Grácová - Dátum: 03.06.2013
Čítanosť: 6908
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share