Preskocit navigáciu

Udelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polície


Udelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polície

V priestoroch pamätníka SNP sa za účasti hlavným predstaviteľov OS SR dňa 30. októbra 2019 konalo slávnostné zhromaždenie. Riaditeľ Vojenskej polície plk. Michal MIGÁT po prvý krát v histórii prevzal z rúk štátneho tajomníka ministerstva obrany Slovenskej republiky Mariána SALOŇA štandardu riaditeľa Vojenskej polície, ktorá by sa mala stať výrazom pevného morálneho ducha, ocenenia za dlhoročnú prácu a nemalého úsilia vojenského policajta.
So svojim príhovorom vystúpil štátny tajomník, ktorý vyjadril svoje úprimne presvedčenie že štandarda riaditeľovi Vojenskej polícii právom patrí. Vyzval vojenských policajtov aby boli aj naďalej prínosom a svojou prácou preukazovali vysokú úroveň profesionality počas plnenia úloh a povinností či už v pracovnom ale aj bežnom živote mimo rezort.
Riaditeľ Vojenskej polície vo svojom príhovore vyzdvihol výnimočnosť tohto dňa. Poďakoval a vzdal úctu všetkým vojenským policajtom a zamestnancom za vykonanú prácu, ktorá priviedla Vojenskú políciu k udeleniu štandardy – symbolu hrdosti, profesionality, úcty, ocenenia práce a zároveň aj príslušnosti k Vojenskej polícií. Pripomenul, že je to aj záväzok do budúcnosti, aby sme spoločne upevnili úsilie za lepší zajtrajšok a tiež nadviazali na rozvíjanie národných aj vojenských tradícií a posilnili tak hrdosť na službu vlasti.
Na záver poprial všetkým veľa síl, odhodlania a elánu v práci, pretože každý zajtrajšok prinesie nové výzvy.


Udelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polícieUdelenie štandardy riaditeľa Vojenskej polície

Autor: Vojenská polícia , Foto: Jozef ŽIAK - Dátum: 30.10.2019
Čítanosť: 10704
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share